ИП Системс – Телеком Провајдер the best book ghostwriters

Кај нас ке ги најдете најдобрите ТВ и Интернет услуги

Имаме понуди со две и со три услуги


Брз интернет
е денешниот стандард!


Ги поминавме сите бариери и стандарди на брз интернет во регионот, поставуваме нови рекорди и нови трендови во брзината на итнернет пристапот!


Можност за конекција до секој дом!


Најмодерна и стабилна оптичка врска


Интерконекција со најголемите европски дата центри


Големи брзини за сите домашни корисници!

Дигитална телевизија

Нашата селекција на преку 120 дигитални канали ќе ви овозможи време за комплетно уживање пред вашиот телевизор.


До 150 дигитални канали


Селекција на домашни и странски канали со висока HD резолуција


Можност за повеќе приклучоци во вашиот дом.

Вести и известувања

ИП Системс вработува МОНТЕР на Неопределено време
Работни задачи:
Исклучување и повторно вклучување на корисници на кабловска мрежа
Монтажа на Дигитални ресивери за КТВ
Монтажа на рутери за Интернет
Контрола на приклучоци и мерни места
Отстранување на дефекти
Откривање и пријавување неправилности во мрежата
Доколку сте заинтересирани за кариера во ИП Системс на e-mail vrabotuvanje@ipsystems.mk испратете куса биографија и мотивационо писмо, најдоцна до 30.11.2019.
Напомена: Доколку сакате Вашите податоци да бидат зачувани во нашата база на податоци согласно Законот за заштита на лични податоци, покрај биографијата и мотивациското писмо треба да испратите и изјава за дозвола за користење на лични податоци за потребите за вработување.
come to enjoy the grand collection of best replica watch website online as you are able to find all. https://www.qzwatches.com helps to make some time one of a kind combined with wonderful. best replica watches USA online just for you. fake rolex for sale have always been concerned about a trend for watchmakers carry forward its fine traditions infused with strong momentum. buyreplikauhren.com forum creates a number of advice meant for sit back and watch fanatics and even devotees. https://www.replikizegarkowrolex.pl with 100% quality. exact imitation watches. high quality richard mille replica ebay is absolutely qualified to compare with the masterpiece of palace-level art.. highest quality and absolutely https://www.replicawatchoutlet.com/. divine skillfullness is definitely the center valuation of rolex replica for sale. homeswatches are the best qulity online. excellent cheap buy fake rolex under $60 extra attractive. excellent cheap replica watches for sale under $60 extra attractive. how to spot a patek phillippe replica watch. luxury replica bell and ross effortless to perform and uncomplicated to go through. the best skill with hands and fingers, imagination plus intellect is actually a element of reddit franck muller replica. high quality luxury hublot meca 10 replica for men and women. rolex copies cheap with aaa quality at our fake watch store from china. welcome to tag heuer replica shop online.

Со почит, ИП Системс Куманово

Проверка на интернет сообраќај

За да го проверите вашиот интернет сообраќај за минатите и тековниот месец, кликнете на дугмето Провери.