Телевизија – ИП Системс the best book ghostwriters

Телевизија


Најдобрата телевизија за во вашиот дом.


Најбогата понуда на домашни и странски телевизиски канали со кристално чиста слика. Уживајте во музиката, опуштете со филмските канали и дознајте нешто ново од документарните канали.


Пост пејд пакетиИзберете го пакетот кој најмногу ви одговара.

Аналогна Телевизија

мкд449/ месечно *

Основни телевизиски аналогни канали.

  • До 20 канали
  • Бесплатна инсталација на сите ТВ приклучоци
  • Без дигитален ресивер
  • Листа на канали
* = Цените се со вклучен ДДВ 18%
* = Цените се со договор на 24 месеци.

Доплата за втор ресивер со 200 канали: 199 денари.
Доплата за трет ресивер со 200 канали: 99 денари.
Доплата за втор ресивер со 100 канали: 99 денари.
Доплата за трет ресивер со 100 канали: 49 денари.
Доплата за втор CI модул со 200 канали: 299 денари.
Ресивер/CI модул e во сопственост на ИП СИСТЕМС.


При пејд пакетиИзберете го пакетот кој најмногу ви одговара.


* = Цените се со вклучен ДДВ 18%
* = Цените се без обврзувачки договор.

Цена за дигитален ресивер: 2400 денари.
Цена за CI модул: 3000 денари.
Купениот ресивер/CI модул останува во Ваша сопственост.

Погледнете дел од нашата понуда Он Лајн!

Изберете некој од каналите