ИП Системс оптички пакети

Ви нудиме пакети со комбинација на дигитална HD телевизија + оптички интернет.Дигитална ТВ + Оптички интернет

 

Изберете го пакетот кој најмногу ви одговара.

Optic COMBO S 1

мкд1199/ месечно *

Дигитална ТВ + Интернет

 • До 100 дигитални канали
 • Вклучен 1 дигитален ресивер
 • До 100Mbps download
 • До 100Mbps upload
 • 1000GB интернет сообраќај
 • Со договор на 24 месеци

Optic COMBO S 2

мкд1299/ месечно *

Дигитална ТВ + Интернет

 • До 180 дигитални канали
 • Вклучен 1 дигитален ресивер
 • До 100Mbps download
 • До 100Mbps upload
 • 1000GB интернет сообраќај
 • Со договор на 24 месеци

Optic COMBO M 1

мкд1699/ месечно *

Дигитална ТВ + Интернет

 • До 100 дигитални канали
 • Вклучен 1 дигитален ресивер
 • До 200Mbps download
 • До 200Mbps upload
 • 3000GB интернет сообраќај
 • Со договор на 24 месеци

Optic COMBO M 2

мкд1799/ месечно *

Дигитална ТВ + Интернет

 • До 180 дигитални канали
 • Вклучен 1 дигитален ресивер
 • До 200Mbps download
 • До 200Mbps upload
 • 3000GB интернет сообраќај
 • Со договор на 24 месеци

Optic COMBO L 1

мкд2499/ месечно *

Дигитална ТВ + Интернет

 • До 100 дигитални канали
 • Вклучен 1 дигитален ресивер
 • До 600Mbps download
 • До 600Mbps upload
 • 5000GB интернет сообраќај
 • Со договор на 24 месеци

Optic COMBO L 2

мкд2599/ месечно *

Дигитална ТВ + Интернет

 • До 180 дигитални канали
 • Вклучен 1 дигитален ресивер
 • До 600Mbps download
 • До 600Mbps upload
 • 5000GB интернет сообраќај
 • Со договор на 24 месеци

Optic COMBO XL 1

мкд3499/ месечно *

Дигитална ТВ + Интернет

 • До 100 дигитални канали
 • Вклучен 1 дигитален ресивер
 • До 1000Mbps download
 • До 1000Mbps upload
 • 8000GB интернет сообраќај
 • Со договор на 24 месеци

Optic COMBO XL 1

мкд3599/ месечно *

Дигитална ТВ + Интернет

 • До 180 дигитални канали
 • Вклучен 1 дигитален ресивер
 • До 1000Mbps download
 • До 1000Mbps upload
 • 8000GB интернет сообраќај
 • Со договор на 24 месеци

* = Цените се со вклучен ДДВ 18%
* = Цените се со договор на 24 месеци.

Доплата за втор/трет ресивер до 100 канали: 49 денари.
Доплата за втор/трет ресивер до 180 канали: 99 денари.
Ресиверот/CI модулот e во сопственост на ИП СИСТЕМС.