Интернет – ИП Системс the best book ghostwriters

Интернет


Најбрзиот интернет во Куманово. Изберете го вашиот пакет


Ултра брз интернет до вашиот нов, со големи брзини и уште поголеми количини на интернет сообраќај за користење. Со нашиот интернет, цел свет ви е на дланка!


При пејд пакетиИзберете го пакетот кој најмногу ви одговара.

НЕТ-1

мкд499/ месечно *

Брза и стабилна интернет врска

 • До 10Mbps Download
 • До 1Mbps download
 • 50GB интернет сообраќај
 • Без договор

НЕТ-2

мкд699/ месечно *

Брза и стабилна интернет врска

 • До 10Mbps Download
 • До 1Mbps download
 • 100GB интернет сообраќај
 • Без договор

НЕТ-3

мкд999/ месечно *

Брза и стабилна интернет врска

 • До 10Mbps Download
 • До 1Mbps download
 • 200GB интернет сообраќај
 • Без договор

* = Цените се со вклучен ДДВ 18%
* = Пакетите важат 30 дена од денот на уплата.


Пост пејд пакетиИзберете го пакетот кој најмногу ви одговара.

НЕТ-10 Unlimited

мкд499/ месечно *

Брза и стабилна интернет врска

 • До 10Mbps Download
 • До 1Mbps download
 • НЕОГРАНИЧЕН интернет сообраќај
 • Со договор

НЕТ-20 Unlimited

мкд700/ месечно *

Брза и стабилна интернет врска

 • До 20Mbps Download
 • До 2Mbps download
 • НЕОГРАНИЧЕН интернет сообраќај
 • Со договор

НЕТ-30 Unlimited

мкд1199/ месечно *

Брза и стабилна интернет врска

 • До 30Mbps Download
 • До 3Mbps download
 • НЕОГРАНИЧЕН интернет сообраќај
 • Со договор

* = Цените се со вклучен ДДВ 18%
* = Цените се со договор на 24 месеци.

Тестирајте ја брзината на вашиот интернет

Кликнете на дугмето GO