Докажан провајдер со најдобри услуги

Имаме најквалитетна дигитална телевизија и домашен интернет кој ги надминува европските стандарди

parallax background

Кабелска телевизија "ИП Системс" е формирана со цел да овозможи најквалитетна ТВ услуга на корисниците во Куманово, а воедно и брз и стабилен интернет кој ги надминува европските стандарди.

Оптиката полека но сигурно го превзема своето владеење во целиот свет, а ние се потрудивме да ја инсталираме во град Куманово. Како лидери во ова поле, со најсовремена технологија и инфраструктура, на нашите корисници им обезбедуваме непрекинати и најквалитетни услуги.

Со огромна желба за докажување, со неверојатна енергија и желба за работа и напредок, ги достигнавме највисоките стандарди и нивоа на дигитални и интернет услуги.

Најголем избор на дигитални и HD канали

На нашите сегашни и идни претплатници им овозможивме огромен број на дигитални и HD канали со квалитетна слика. Услугите се достапни во секој дом, со број на ресивери по ваша желба.