Пакет со услуги

ИП Системс пакети со две услуги


Ви нудиме пакети со две услуги, со комбинација на аналогна или дигитална телевизија + интернет пакет.


АТВ + ИнтернетИзберете го пакетот кој најмногу ви одговара.


* = Цените се со вклучен ДДВ 18%
* = Цените се со договор на 24 месеци.


ДТВ + ИнтернетИзберете го пакетот кој најмногу ви одговара.

ДТВ-НЕТ 1

мкд799/ месечно *

Дигитална и Аналогна ТВ + Интернет

 • До 100 дигитални канали
 • До 20 аналогни канали
 • Вклучен 1 дигитален ресивер
 • До 30Mbps download
 • До 3Mbps upload
 • 200GB интернет сообраќај
 • Со договор

ДТВ-НЕТ 2

мкд999/ месечно *

Дигитална и Аналогна ТВ + Интернет

 • До 200 дигитални канали
 • До 20 аналогни канали
 • Вклучен 1 дигитален ресивер
 • До 30Mbps download
 • До 3Mbps upload
 • 200GB интернет сообраќај
 • Со договор

ДТВ-НЕТ 3

мкд1099/ месечно *

Дигитална и Аналогна ТВ + Интернет

 • До 200 дигитални канали
 • До 20 аналогни канали
 • Вклучен 1 CI модул
 • До 30Mbps download
 • До 3Mbps upload
 • 200GB интернет сообраќај
 • Со договор

ДТВ-НЕТ 4

мкд1199/ месечно *

Дигитална и Аналогна ТВ + Интернет

 • До 100 дигитални канали
 • До 20 аналогни канали
 • Вклучен 1 дигитален ресивер
 • До 60Mbps download
 • До 10Mbps upload
 • 500GB интернет сообраќај
 • Со договор

ДТВ-НЕТ 5

мкд1299/ месечно *

Дигитална и Аналогна ТВ + Интернет

 • До 200 дигитални канали
 • До 20 аналогни канали
 • Вклучен 1 дигитален ресивер
 • До 30Mbps download
 • До 10Mbps upload
 • 300GB интернет сообраќај
 • Со договор

ДТВ-НЕТ 6

мкд1399/ месечно *

Дигитална и Аналогна ТВ + Интернет

 • До 200 дигитални канали
 • До 20 аналогни канали
 • Вклучен 1 дигитален ресивер
 • До 60Mbps download
 • До 10Mbps upload
 • 500GB интернет сообраќај
 • Со договор

ДТВ-НЕТ 7

мкд1599/ месечно *

Дигитална и Аналогна ТВ + Интернет

 • До 200 дигитални канали
 • До 20 аналогни канали
 • Вклучен 1 дигитален ресивер
 • До 30Mbps download
 • До 10Mbps upload
 • 1000GB интернет сообраќај
 • Со договор

ДТВ-НЕТ 8

мкд699/ месечно **

Дигитална и Аналогна ТВ + Интернет

 • До 200 дигитални канали
 • До 20 аналогни канали
 • Без дигитален ресивер
 • До 10Mbps download
 • До 1Mbps upload
 • 100GB интернет сообраќај
 • Со договор на неопределено време

* = Цените се со вклучен ДДВ 18%
* = Цените се со договор на 24 месеци.
** = Цените се со вклучен ДДВ 18%
** = Цените се со договор на неопределено време.

Доплата за втор ресивер со 200 канали: 199 денари.
Доплата за трет ресивер со 200 канали: 99 денари.
Доплата за втор ресивер со 100 канали: 99 денари.
Доплата за трет ресивер со 100 канали: 49 денари.
Ресивер/CI модул e во сопственост на ИП СИСТЕМС.