Кај нас ке ги најдете најдобрите ТВ и Интернет услуги

Имаме понуди со две и со три услуги


Брз интернет
е денешниот стандард!


Ги поминавме сите бариери и стандарди на брз интернет во регионот, поставуваме нови рекорди и нови трендови во брзината на итнернет пристапот!


Можност за конекција до секој дом!


Најмодерна и стабилна оптичка врска


Интерконекција со најголемите европски дата центри


Големи брзини за сите домашни корисници!

Аналогна и дигитална телевизија

Нашата селекција на 20 аналогни и 200 дигитални канали ќе ви овозможи време за комплетно уживање пред вашиот телевизор.


До 20 аналогни канали


До 200 дигитални канали


Селекција на домашни и странски канали со висока HD резолуција


Можност за повеќе приклучоци во вашиот дом.

Вести и известувања

    Проверка на интернет сообраќај

    За да го проверите вашиот интернет сообраќај за минатите и тековниот месец, кликнете на дугмето Провери.