Кај нас ке ги најдете најдобрите ТВ и Интернет услуги

Имаме понуди со две и со три услуги


Брз интернет
е денешниот стандард!


Ги поминавме сите бариери и стандарди на брз интернет во регионот, поставуваме нови рекорди и нови трендови во брзината на итнернет пристапот!


Можност за конекција до секој дом!


Најмодерна и стабилна оптичка врска


Интерконекција со најголемите европски дата центри


Големи брзини за сите домашни корисници!

Дигитална телевизија

Нашата селекција на преку 120 дигитални канали ќе ви овозможи време за комплетно уживање пред вашиот телевизор.


До 150 дигитални канали


Селекција на домашни и странски канали со висока HD резолуција


Можност за повеќе приклучоци во вашиот дом.

Вести и известувања

ИП Системс вработува МОНТЕР на Неопределено време
Работни задачи:
Исклучување и повторно вклучување на корисници на кабловска мрежа
Монтажа на Дигитални ресивери за КТВ
Монтажа на рутери за Интернет
Контрола на приклучоци и мерни места
Отстранување на дефекти
Откривање и пријавување неправилности во мрежата
Доколку сте заинтересирани за кариера во ИП Системс на e-mail vrabotuvanje@ipsystems.mk испратете куса биографија и мотивационо писмо, најдоцна до 30.11.2019.
Напомена: Доколку сакате Вашите податоци да бидат зачувани во нашата база на податоци согласно Законот за заштита на лични податоци, покрај биографијата и мотивациското писмо треба да испратите и изјава за дозвола за користење на лични податоци за потребите за вработување.

Со почит, ИП Системс Куманово

    Проверка на интернет сообраќај

    За да го проверите вашиот интернет сообраќај за минатите и тековниот месец, кликнете на дугмето Провери.